Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Sova bör man annars dör man??  2016-05-26 23:20:00  Yockes

Sova bra och äta gott är ett måste!

När man är ute och reser så mycket som jag reser just nu så är det alltid viktigt att ha tillgång till en varm skön säng samt ett ordentligt mål.

Då menar jag knappast en säng med en filt och fast food, utan när man är ute och reser mycket så är det viktigt att man får en ordentlig sömn och ett gott mål eller som vi kallar det, frukost för att orka hålla igång.

Det finns många hotell att välja mellan, men det är alltid lika knepigt att finna bra och vettiga hotell i de städer man skall till, så tack vare bra guider och bokning system online så är det nu mer lättare än någon sin att boka ett rum.

Som sagt utbudet är enormt om man verkligen kollar runt lite, det roliga med de olika boknings sidorna är att de ofta har special priser för stunden, kampanj priser som oftast är enastående. Tack vare detta så kan man verkligen hitta rum där man får sova ordentligt och även få en ordentlig frukost på det hela. Som sist jag var i Stockholm så fick jag chansen att stanna på Scandic i Stockholm som normalt fall har en liten högre prislapp än vanligt.
Men tack vare lite sökning på nätet så fann jag hotelspecials.se som verkligen gör det lätt för en, och då med ordentliga hotell.

Var brukar du boka hotell?

Äventyra i äventyres stad.  2016-05-25 09:04:00  Yockes

Nya äventyrs mål,

Ibland behöver man nya äventyrs mål, speciellt om man bor i Stockholms trakt för den staden har gömda platser som man knappast känner till även om man är Stockholmare.

Minns när man var mindre och var ute med klassen på olika museer och annat där de berättade om den riktigt gamla Stockholm som en gång i tiden fanns.
Det finns riktigt fina platser som man knappast som normal stockholmare känner till. Platser som i regel turisterna känner bättre till än vad vi själva gör, och då ändå så bor vi ju där.. Händer här i Tokyo med, jag har hittat platser som varken riktig Tokyo bo eller Japan ens känt till att platsen funnits.

Vi alla har nog någon plats där vi känner oss som hemma, ibland behöver man lite hjälp eller så kallade tips på var dessa platser kan finnas.
Några som har ett bra utbud på vad man bör besöka, kolla upp eller känna till är Stockholm our way. En ganska unik service som ger dig privata guidade turer i Stockholms område.

Så är du osäker, ge dom en chans att vägleda ditt till kanske din plats i Stockholm.

http://www.stockholmourway.com

Eeeeeeh,,   2016-05-23 15:17:00  Yockes

En öl kanske?

Så här ser ölen ut på HUB i Tokyo,,

Den var ju knappast liten, hur skall man orka heva denna. Kommer garanterat bli lite rundare om man skall dricka dessa storlekarna från och med nu.. Så HUB, är som det låter,, Engelsk variant på PUB där de serverar Engelsk och Amerikansk öl med en liten Japansk tvist...

Gamla Stan  2016-05-20 11:38:00  Yockes

Gamla Stan!

Sist jag var I Stockholm så var vi ute och promenerade i Gamla stan med min familj, då jag inte bor i Sverige sedan 12 år tillbaks så är det alltid lite kul att se hur saker och ting utvecklats sedan sist man var där.
Gamla Stan i sig förändras ju inte så mycket då det är mycket gamla fina byggnader som knappast får ändras på.
Men något jag la märke till var utbudet av service och caféer har ändrats totalt, visserligen var det nog minst 6 år sedan jag sist var i Gamla Stan.
Så det hade poppat upp en hel del nya stilar av caféer. Like it allot.
Det är inte lätt att hitta rätt information om vad som hänt sedan man var där sist. Något som jag vart rekommenderad att göra var att köra en guidad tur. För guiderna lär ha bättre koll på saker och ting än vad jag själv har. Även fast jag är i regel Stockholmare.

Stockholm our way, är en ganska intressant tjänst jag ramla över då jag skulle kolla upp guidade turer i Stockholms område för bra priser.

http://www.stockholmourway.com

 

Vilka grejer dom har här  2016-05-03 11:50:00  Yockes

Lek parkerna dessa dagar,, var ju knappast bättre förr.

Kolla in denna grej, rutch kana med 3 utgångar??? Snacka avancerad lekpark.
Undrar om Sverige också har sådana här grejer, eller har vi inte kommit så långt??

 


Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..