Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   

HA!

Vet att du just nu tänkte,, har han gett upp? NEJ, jag har bestämt mig, denna dag som sista dagen i "detta liv"! Från och med imorgon så blir det andra bullar.. VÄNTA NI BARA! Har fått nog, och tröttnat på alla minna egna och konstiga fasoner! SKÄRPNING. Efter att ha sett ALLA CSI, jo, jag menar ALLA,, som sänds fram till idag. då menar jag även CSI Miami, CSI NY, så får det FAN va nog! Man kan ju inte bara forsätta så här inte.. Så vad skall vi då hitta på.. Well, du som följer det hela kommer få veta mer imorgon..
Fortsättning följer
Man måste ju börja tidigt!  2008-06-27 22:40:01  Foto
Tycker det var en soft bild,,
Konsten att gå upp 5KG?  2008-06-26 22:10:01  Yockes
Japp, har fått skäll av min tränings lärare på gymmet att jag konstigt nog gott ner i vikt! JAMEN ÄR INTE DET MÅLET MED ATT TRÄNA, tänker du väll nu! Jovisst är det de, om man är överviktig,, Men det vet ju alla som träffat mig att jag knappast är, ligger i grenszonen mellan Normal och undervikt om man nu räknar längd, ålder, osv.. Hur som helst så har jag fått i uppgift att gå upp MINST 5kg? Det är ju bara ÄTA och vara glad,,, tror man,, Men riktigt så lätt skall det inte vara.. Jag måste gå upp i hela min kropp, inte bara i magen. Så då gäller det att skapa en balans med rätt KOST och rätt träning.. Hur gör man då det? Det jag missar är att jag har sedan länge inte ätit frukost. Regel ett är att hålla sinna 3 dagliga måltider i trim. Nej, jag vet att frukost är A&O i dagen. Men vet inte riktigt från när det började, men har inte kännt rikigt att det skall behövas.. Steg ETT TRE MÅL OM DAGEN! Steg TVÅ Träna Steg TRE SOVA Steg FYRA Drick mer vatten! Det är vad som gäller nu en vecka framöver, får vi se om det blir något resultat!
Värme och mat  2008-06-26 21:54:01  Mat
När det blir så här jobbigt varmt, ja ni vet just idag hadde vi runt 34grader och måln.. Det är då lätt att tappa matlusten,, Men då gör man helt rätt i att ta en promenad,, till Curry huset,, Det vattnas alltid i munnen när man känner dofterna av Japans variant av Curry! Så idag på lunchen vart det
hedlig Katsu Kare,,, Curry i Japan, Visste ni att Japanarna trodde att Curry kom från England? Det var så det började och tack vare det så finns denna sort curry här! Den är totalt olik den Indo curry man är van vid, eller Thai Curry.. Ett måste om ni åker till Japan, stanna till vid COCO Curry house och kör en Curry lunch! Fantastiskt gott..
Pepsi Blue Hawaii?  2008-06-25 19:59:01  Mat
Yepp, i Japan släpptes nu till sommaren Pepsi Blue Hawaii En smak av Annanas och cirton i BLÅ färg? Tror detta skulle passa perfekt till sommar drinks virke!
<< 1 2 3 4 5 ... 9 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..