Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Handla via nätet..  2014-01-13 22:00:01  Yockes

Vad köpte du sist via internet.?

vax?

När shoppa du sist via internet, och vad handlade du då, är en fråga som dök upp får någon dag sedan via en enkät.
Mitt senaste köp var vax ifrån nicebeauty. Men det var inte vilket vax som helst, utan köpte ”kids, stay away wax” till min son som nu har så pass långt hår att han kan börja styla.
En liten tuff kille är han redan, men nu skall han bli tuffare..! Plus med detta vax är att det går att använda både med vått och tort hår.. Det bästa av allt är att det är lätt att tvätta ur..!! Love it!!

Hoppas bara nu min lilla tuffa killa också gillar detta..!!

Detta var första gången jag använde mig av nicebeauty som jag tycker var riktigt bra då de var alerta på att svara på min fråga jag hade om detta vax.  Sedan så gav dom mig bra betalnings alternativ med ordentliga och pålitliga hanterings bolag. Men inte för att förglömma så var leveransen i sig riktigt snabb och smidig..!
Tog inte lång tid innan jag stod i badrummet och hjälpte mitt lilla busfrö att skapa en helt ny, grym stuk på hans hår..!!

Minns ni reseböckerna!  2014-01-12 21:59:01  Yockes

Minns ni reseböckerna!

Ja, en liten guide bok som fick plats i din bakficka.!


Sedan den så kallade smart telefonen kom ut i världen så har man lätt kunnat söka information via den när man är ute och reser, tror att vi i Europa använder guide information online mer än andra i världen..!
Har själv flera gånger dragit upp mobilen när man suttit på någon flygplats, eller kommit någon stans där man inte riktigt känner sig hemma.
Men, problemet med smart telefonen är att man oftast inte har internet tillgång,, slår man på data via 3G/4G så får man räkna med en ganska FET och dyr räkning när man kommer hem… !
Jo, det har man ju också lyckats med här i livet…
Minns förr när man skulle ut och resa till nya resmål, då gick man till och med till biblioteket för att utforska sitt resmål veckor innan man for..
Något som även ofta hände var att man köpte en så kallad pocket guide bok!
Minns när jag skulle på studie resa till England, då vart det en mini pocket guide bok som användes flitigt tills sidorna fall itur.. Jo jag var ju där i 3 månaders tid, så den fick slita ordentligt.. Har för mig att det var en pocket bok från Fyris.
Så skall du ut och resa men tror att du kan klara dig med mobilen som reseguide, så bör du nog tänka om..!!
 

Finna någon online?  2014-01-11 17:46:01  Yockes

Finna någon online?

Har du provat?

Dejt sajter, eller som dom kallas här I Japan, “Deaikeisito” (出会い系サイト)  har länge varit ett populärt sätt att skapa nya relationer och ny kärlek.
Som webutvecklare så har jag självklart provat på en hel del olika platformar och måste säja att det är ganska kul och intressant hur en ganska lätt koncept kan presenteras på så många olika sätt.
Det finns en hel del olika system och funktioner som gör vissa sidor lite mer pålitliga än andra!
Speciellt här I Japan, så har folk en tendens att inte våga fylla I sin verkliga identitet och det skapar en ganska stor obalans och en hel del opålitlitliga användare. Men hur märker man det? Tvyärr så finns inget bra sätt att gallra ut de använadre som inte är orginella.
Man får gå efter sitt egna sinne, och helt enkelt lita på sig själv. Men det är ju inte alltid så lätt.
Vet att I Sverige så finns det en del pålitliga sajter som även kan ge support om man känner sig osäker. Kom över datingsite.nu som har en del information om vart man kan vända sig om man vill prova på dejtingsidor.
 

でかまる 高菜とんこつラーメン

Dekamaru TakanaTonkatsu ramen!

Nå, ibland behöver man ju lära sig något nytt!

3 Minuter lunch!

Hmmm, helt okay för en snabb lunch!

Hmmmmm!

Kanske inte varje dag!!

Japan, teknikens land..  2014-01-09 17:46:01  Yockes

Japan, teknikens land..

Är väll det de flesta förknippar Japan med. Minns när jag var yngre, min far åkte väldigt ofta på affärsresa till Asien, en hel del Japan vart det där med, och varje gång han kom hem så hade han med sig något nytt, annorlunda som på den tiden vi i Sverige knappt hört talas om.

Nu efter att bott i Japan snart 8 år, så har man sett en hel del, men även sett hur världen förändrats i utbud och utveckling av tekniska prylar.

Japan var ganska länge världsledande i utvecklings fronten, men nu så är det mer utspritt, och tack vare det plus tillgång att kunna köpa saker över internet så har man det mycket lättare och billigare utbud..!

Så vad är min senaste pryl…

Måste vara min Digital kamera, som är en av de saker jag tar med mig jämt i mellan!!

Jag äger sedan ett år tillbaks en Sony Nex 5, som jag köpte för att försöka fånga ögonblicket då saker och ting händer,

För dig som följer min blogg så har ni säkert sett hur bilderna som tas uppgraderats med tiden,, har gått från Japansk mobiltelefon kamera till en äldre digital kamera som sedan vart en iPhone och nu ersatts av lite mer proffs stuk..

Jag gillar den starkt..

Så varför en Sony Nex?

Jo för två år sedan fick jag låna med mig en Sony Nex när jag på besök i Abu Dhabi där jag tillbringade 1 veckas semester.

Dom bilderna som jag lyckades ta under det besöken ligger mig fortfarande varmt om hjärtat då jag lyckade fånga en hel del speciella ögonblick..

Värmen som finns i de bilder man tar med denna kamera är för mig unika så det var inge snack om att det skulle bli en NEX…

Funderar du på att köpa en ny kamera,, så behöver man inte bo i Japan,, eller ha vägarna förbi här borta för att få ner priserna…

Trillade över en sida vid namn Pixmania,, ett europeisk spritt företag som har extremt bra priser, synd bara att Yenen är så billig just nu!!

http://www.pixmania.se/

<< 1 2 3 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..