Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Bye bye 2008  2008-12-31 14:47:01  Tankar
Japp, då tog detta liv slut, och det nya livet börjar.. Sista dagen i 2008, känns lite "B" igt då jag inte direkt hunnit med det jag ville under 2008. Visser liggen har jag nog lärt mig mycket. Och för er som vill veta vad som hände, får väll helt enkelt läsa min blogg. och gissa er fram till vad sanningen egentligen är bakom alla skumma inlägg. Saker och händer, livet går vidare,, och nya berg har blivit bestigna och avklarade.. Andra berg har bara blivit stora jobbiga grejer som inte direkt har något slut på det hela.. Så, 2009.. Vad har jag för planer för det? Jo, du,,, som vanligt så skall jag inte skriva hela min framtids plan.. Utan håller det kvar i min lilla påse som jag har i min lilla ficka, på min lilla cyckel???? EXAKT, vad fan babblar han om nu,, Är han FULL? Ne, det är jag inte,, Men måste säga att iZ Group, kommer presentera något riktigt unikt,, En produkt/funktion som legat och byggts på de 3 senaste åren.. Äntligen har de större grundstenarna lagts och allt ser ljusare ut än normalt.. Även om världs ekonomin är mongo, så finns stora planer på att skaffa nytt jobb, och lämna jobb som IT utvecklare.. Riktigt vilken gen jag tänkt hoppa in i kommer ni under början av 2009 förstå.. Året då 30 betyder mer än du kan ana. är väll min kommentar på denna titel.? Men hur man än vänder på det hela behöver man inse att det finns mer än bara nummer.. Även om nummer spelar en stor roll i livet.. Lets see if I can GET bigger numbers in my wallet!! Men endå behålla minna ålers siffror!? Aja,, Säger väll bara,, "Syns nästa år!" Jo, vet, låter skumt,,, men det är faktiskt sant.. Tänk att ett HELT år bara byts ut under en natt sådär!! Inte många timmar kvar nu, innan vi börjar livet på riktigt!! Hmmm, ok,,, jag skall sluta skriva NU!! Sorry..
Seg, och förkyld?  2008-12-30 21:12:01  Yockes
Det är varmt, kanon sommar väder måste jag nog säga.. Men konstigt nog är jag på väg att bli förkyld... inte bra det här.. Måste varit någon på planet som smittar ner sig, eftersom Brisbane och Singapore har typ samma klimat..
Om nu inte Singapore är lite varmare... Jaha,, vad skall man hitta på idag!
Det är sjukt, man får en betald resa med hotell, och just då blir man sjuk, och rastlös!!
BORING!? En ÖL, lite febernedsättande medicin, och några timmars sömn lär väll hjälpa lite,,, hoppas jag?
Back to Singapore  2008-12-29 22:22:01  Yockes
Jaha, vad skall man hitta pa denna gång i Singapore?
Singapore verkar mest vara för den som gillar att shoppa..
Tycks inte vara så mycket att se på!
Samma 70 vånings hotell som sist,,, fast denna gång med view från 37 våningen.. Rastlös Tyvärr.. Så en gång räcker,, tycker jag!
Brisbane day 2  2008-12-28 22:12:01  Yockes
Records in Rocking Horse.. Japp, hitta en SKIVBUTIK! Wooohooo, med en massa fina grejer,, Alltså detta land är sjukt likt sverige,,, klockan är snart 16:00, söndag,, och redan har 80% av alla butiker stängt.. Vad gör folk sedan ??
Landet med BIFF och Pommes,, med riktig BEA! Wooooohoooo, igen,,,
Det vart en Mango sallad och en riktig Biff med Pommes, med Bea!
Brisbane,,, alltså det är lite svårt att sätta spiken på hur detta land är!
Brisbane  2008-12-27 10:36:01  Yockes
Eller lilla stockholm?
Vet inte riktigt varför, det känns lite som att strosa runt i stockholm.
Sommar,, inte allt för mycket folk,, alla butiker stänger vid 18:00, sedan är det tomt.. Julrean är på TOPP,,, upp till 5-60% på allt. nice..
Lite romatisk middag, med denna view var inte helt fel.. Hmmmm, like it... or do I?
<< 1 2 3 4 5 ... 7 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..