Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Äventyra i äventyres stad.  2016-05-25 09:04:00  Yockes

Nya äventyrs mål,

Ibland behöver man nya äventyrs mål, speciellt om man bor i Stockholms trakt för den staden har gömda platser som man knappast känner till även om man är Stockholmare.

Minns när man var mindre och var ute med klassen på olika museer och annat där de berättade om den riktigt gamla Stockholm som en gång i tiden fanns.
Det finns riktigt fina platser som man knappast som normal stockholmare känner till. Platser som i regel turisterna känner bättre till än vad vi själva gör, och då ändå så bor vi ju där.. Händer här i Tokyo med, jag har hittat platser som varken riktig Tokyo bo eller Japan ens känt till att platsen funnits.

Vi alla har nog någon plats där vi känner oss som hemma, ibland behöver man lite hjälp eller så kallade tips på var dessa platser kan finnas.
Några som har ett bra utbud på vad man bör besöka, kolla upp eller känna till är Stockholm our way. En ganska unik service som ger dig privata guidade turer i Stockholms område.

Så är du osäker, ge dom en chans att vägleda ditt till kanske din plats i Stockholm.

http://www.stockholmourway.com

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..