Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Sova bör man annars dör man??  2016-05-26 23:20:00  Yockes

Sova bra och äta gott är ett måste!

När man är ute och reser så mycket som jag reser just nu så är det alltid viktigt att ha tillgång till en varm skön säng samt ett ordentligt mål.

Då menar jag knappast en säng med en filt och fast food, utan när man är ute och reser mycket så är det viktigt att man får en ordentlig sömn och ett gott mål eller som vi kallar det, frukost för att orka hålla igång.

Det finns många hotell att välja mellan, men det är alltid lika knepigt att finna bra och vettiga hotell i de städer man skall till, så tack vare bra guider och bokning system online så är det nu mer lättare än någon sin att boka ett rum.

Som sagt utbudet är enormt om man verkligen kollar runt lite, det roliga med de olika boknings sidorna är att de ofta har special priser för stunden, kampanj priser som oftast är enastående. Tack vare detta så kan man verkligen hitta rum där man får sova ordentligt och även få en ordentlig frukost på det hela. Som sist jag var i Stockholm så fick jag chansen att stanna på Scandic i Stockholm som normalt fall har en liten högre prislapp än vanligt.
Men tack vare lite sökning på nätet så fann jag hotelspecials.se som verkligen gör det lätt för en, och då med ordentliga hotell.

Var brukar du boka hotell?

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..