Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Erik Aneer och Åke Nordgren  2008-09-30 14:30:01  Yockes
Japp, så hette dom jag stötte på idag. Känndes ganska skumt att få prata Svenska som normal Svensk!?? Hehehe,, jo det låter mongo, men så är det om man är ensam Svensk och i detta land. Den stunden man verkligen får prata är när någon är på besök.. Svensk som inte kan Svenska,,, hehehe, är dte jag det?
Skulle varit något!  2008-09-29 14:29:01  Yockes
Men vart något annat!! Hmmmmmmmm, Nej idag flummar jag för mycket,, PASS!
Japp, känner mig lite nere idag, Vet inte riktigt varför,,, Började jobba, men kom in på helt andra tankar.. Så började sätta ihop min nästa mix som kommer ut under veckan.. Denna gång så betyder den ganska mycket,,, Kylan är kvar,, hehehe,, känns bra.. Men är endå NERE.. Behöver få minna tankar på något helt annat tycker jag.. Men vad,,, Fotboll? Ne,,, Man kanske skulle äta något,, Men har inget sug efter något.. Alltså måste städa upp i mitt liv tror jag,, Köra en rengörings vecka,, Sova som bara den, och försöka komma på fötter igen,, Kändes ju bra igår,,, men vad är det då för fel på denna dag? Det skall regna imorgon,, kul va? Hösten är här,,, det känns,, men bladen på träden är fortfarande gröna! Så utsikten känns som sen sommar. Oktober,, japp snart är det Oktober,,, Fan vad dålig jag är på att ändra saker och ting ibland,, Behöver ju egentligen ändra inställning helt och hållet.. Behöver komma ur denna JÄVLIGA svacka.. Alltså livet är ibland inte kul, men det beror på att man inte försöker,, Fan har man lyckats fixa jobb och bor i Japan,, varför skall man då inte lätt kunna städa upp i sitt liv, och bara vara sig själv ett tag!! Skulle kanske vilja byta karaktär.. Hehehe, det där lät mongo... Men ni kanske minns när man spela typ Drakborgen så kunde man ju byta karaktär.
Ja minns ni detta? Nej, inte jag heller.. Tänk om man kunde vakna upp GLAD!? Eller bara vakna upp NORMAL? Kanske sova utan att bry sig,, Tål att fundera på,,, tror jag,,
Lö r Da g!  2008-09-27 09:53:01  Yockes
Wow, vad slut jag var igår.. Måste ha sovit mer en 8 timmar inatt! Yepp, Japan har börjat bli kallt, tempen har gått ner ganska mycket idag,,. Well, Jag är glad över det,, Men det är inte Maki.. Dessa stunder är man glad över att vara Svensk! Jahaja,, Fula grisar har någon köpt,, men hjälper dom verkligen mot stress?
Alltså fattar inte hur folk kan köpa sådant här skräp!! Är dom gulliga?
Livet är allt bra segt!  2008-09-26 09:42:01  Yockes
Konstigt nog, så är allt extremt segt idag,, Inte för att jag tror att allt skall läka snabbt som bara den, och man skall bli normal igen! Livet är tufft, man skall brottas med en hel del märker man.. Nej, lider av sömnbrist igen,, konstigt nog,, Gäller att vara stark! Men endå visa kärlek och ta hand om sin sorg!
<< 1 2 3 4 5 ... 7 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..