Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Sista dagen i Februari?  2008-01-31 20:18:01  Yockes
Det avslutar vi med en ordentlig Yaki Niku middag med Asahi öl! En riktigt god middag. Några öl. Idag har Konami Sport club stängt, så det är bara att vila ut och vänta in Feburari!! Riktigt slut, skönt med fredag imorgon,, har varit en helvetes vecka,, så det skall bli skönt att varva ner lite!!
Svenska nyheter?  2008-01-29 21:30:01  Yockes
Vet inte riktigt varför men senaste tiden har jag tittat på svenska nyheter när jag värmer upp innan jag tränar.!? Tack vare IPODen så kan man ladda ner gårdagens nyheter och se dom på ipoden. Ganska coolt! Lärorikt? Well, Japanska och Svenska nyheter skilljer enormt.. Svenska nyheter = 10% Sverige, 90% omvärlden om inget speciellt händer inrikes vill säga! Japanska nyheter är nog mer 95% inrikes, 5% utrikes, dok nu med president valen i USA, sa är det lite mer inlägg om det.. Så vad handlar dom Japanska nyheterna om?
Det jag lärt mig under förgående vecka, så skall de svenska nyheterna handla om stormen, och bankrånen , sedan någon gasläcka i stockholm,, ja du såger jag. I japan har dom nu oxå val, så det är ganska mycket om det, men dom visar fortfarande det som gäller.. Mord, Knivdåd, Rattfylleri, samt bedrägeri! Japanska medier tycks visa allt, så som om man skall lära ett barn, att så gör man inte typen!! Alltså dom diskuterar, blir stumma av häpnad att människor kan göra sådana dåd. M.m,, Ännu ingen som gråtit.. men nära på.. Som sagt, det händer mycket, mycket folk, mycket skumma grejer som förse går här!! Så, för dig som inte rikigt tror på det hela,, jag lovar, det finns en ganska mörk baksida av Japan. Det är oftas mycket sjuka grejer som händer, ex. Förra veckan var det någon som bröt sig in hemma hos en familj, Modern 24, och ett spädbarn på 8 veckor. Personen, maskerad bröt sig in, och band modern med packtejp, sedan började barnet skrika,, och då tejpade han igen munnen på barnet.. som då sedan avled... Ingen vet vad hans mål var, ingen vet vart han tog vägen,, Thats Japan! En annan grej, för en månad sedan köpte en grabb, tror 22? en kökskniv i 100Yens butik, sedan sprang han runt i ett shopping område och högg runt med kniven,,, ingen avled, men en hel del folk vart skadade av idioten som utan anledning sprang runt och högg mot allt som rörde sig!?? Alltså förstår man sig på Japanska, så inserman som sagt att, det finns en riktigt stor baksida,, och den är med psykisk än som vi har det i sverige, man slåss, eldar, och rånar varandra!!
Only in Japan?  2008-01-27 18:54:01  Foto
Undrar om dom verkligen förstår innebörden??
<< 1 2 3 4 5 ... 8 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..