Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
När spelade du golf sist.  2016-07-18 20:20:00  Yockes

För mig är det snart 1 år sedan.

Tror jag det var?

När man spelar så lite som jag gör, så händer det ofta att man behöver uppdatera eller köpa nya delar till sitt golf kit, då grejer går sönder eller bara försvinner med tiden..
Att Golfa i Japan är inte direkt svårt, men det är tids krävande plus dyrt som bara den.
Redskap och tillbehör är inte direkt så svårt att skaffa fram, men ha tiden att åka iväg till en golfbana och betala de summor som de flesta klubbar tar här borta så gäller det att vara glad, positiv och ha en fet plånbok..
Så det händer tyvärr inte så ofta, men ibland kommer tillfällena.
Sist jag var i Stockholm så fick jag tillfälle att hänga på ut till klubben, som tur så var allt planerat i tid, så jag beställde golfbollar via MorkiGolf, http://www.morkigolf.se/golfbollar och de hade levererat allt tills jag anlände i Stockholm.
Deras webbshopp är riktigt simpel och lätt att beställa ifrån. Har man konto så loggar man bara in så är det bara några tryck från att lägga sin beställning.

 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..