Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   

Ibland så behövs det bara,

Det kommer tillfällen i livet då det bara inte räcker till, och vad gör man då?
När man var yngre gick det ju alltid att fråga, be far eller mor om ett mindre lån.
Men med tiden så skall man ju ta hand om sig själv! Så hur löser man då ett mini lån, för det går ju knappast att göra på bank eller liknande.
En lösning som dykt upp några år sedan och som fortfarande är en bra och snabb lösning på mini lån är SMS lån.
Tjänsten SMS lån har funnits ett bra tag på marknaden så det finns en hel del olika aktör, varje aktör har sina egna regler, egna ränta summor, och egna avgörande steg i sina ansökningar. En hemsida jag föll över för ett tag sedan är bästasmslån.com som är en väl organiserad sida med information över de större och mer pålitliga sms lån arrangörer som existerar på den svenska marknaden.
Dom skriver även om tips, och vad man bör tänka över, för folk med betalningsanmärkning finns det även olika tips om hur man kan låna en mindre slant utan problem.
Japp, det finns aktörer som inte gör upplysningscentral (UC) koll på sina kunder, om man nu har saker man kanske vill dölja..
Nackdelen med lån utan UC är att det kan påverka och göra din situation sämre om du nu kanske inte har det så bra ekonomiskt?
Men men, som sagt lånet kanske är baserat på något extra, eller något som man inte räknat med, så i dessa fall så är det ju perfekt att kunna låna.

Skall jag vara ärlig, så har jag aldrig lånat, varken via SMS eller Bank i Sverige.. Självklart att jag lånat någon gång från min far, men jag skulle nog aldrig se behovet av att låna via SMS?

Skulle du? Eller har du? Kommentera nedan.

 

En Miljon Kronor,,  2017-05-09 09:24:00  Yockes

Har jag vunnit det?

Näää, men tänk om man hade!

Då oddsen att man vinner oftast inte är de bästa så får man drömma sig fram, men hur skulle då min dröm se ut!
Det är knappast lätt att sätta sig in i den position man skulle få, för man behöver ju knappast bekymra sig över pengar de närmsta åren, om man nu inte skulle bränna allt på en gång!
Men Jag tror i alla fall att om jag skulle vinna så skulle jag lägga undan det mesta, som sagt, slippa bry sig om morgondagens mat på bordet, är ju ganska unikt.
En del skulle jag även investera så man får ett sorts cash flow som man kallar det,, man får pengarna att rulla så man vet att även fast man använder en del så kommer en viss del tillbaks automatiskt..
Men hur gör man nu om man inte vill drömma, well, man måste ju satta på något för att öka chansen att kunna vinna. Så varför inte prova spela något, en sida som jag föll över ett tag sedan som beskriver ganska bra hur ochg var man kan börja för att öka sina odds är http://betsajt.nu/. Dom ger en hel del information om hur man börjar, hur man går vidare, och även om man går för långt.

Så för dig som vill sluta drömma, try it,,

 

 


Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..