Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Rabatter  2017-02-09 09:49:00  Yockes

REA och RABATT

Nu ännu smidigare

Vi alla älskar att få rabatt på varor som normala fall är lite dyrare än vanligt.
Även alla här i Japan älskar rabatter, minst 2 gånger i veckan så skickas det ut rabatt mail till alla kunder vid de stora mat varuhus vi har här i närheten där vi bor.
Det finns även ton vis med mobil appar från alla olika varuhus och märkeskedjor som finns i detta land, ex så vi kedjan Muji (tror de även finns i vissa orter i Sverige med.) Laddar man ner deras app, så får man tillgång till vecko baserade rabatter samt att man sparar poäng som även går att användas när man köper varar för att få ner priserna. 
Så jag tror nog vi alla älskar rabatter
Jag har länge funderat på om det finns liknande tjänster i Sverige, menar, då inte appar, utan det måste ju finnas en mer originell lösning på det hela.. Fick ett tips för några dagar sedan om en ny sida som kallar sig rabattkod.club, de tycks fortfarande vara på uppbyggnad av siten då deras utbud sakta men säkert ökar. 
Deras uppbyggnad är lite intressant, då de publicerar en unik kod varje gång du besöker sidan. Allt från kläder till teknik prylar, rabatter för abonnemang med mera.. Lätt något jag skulle ta del av om jag nu bodde i Sverige. 


 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..