Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
LAST DAY  2008-03-31 22:58:01  Yockes
Jaha, redan APRIL! Var inte länge sedan man vigde in det nya året! Kändes det som! I går var jag på Koreansk Yakiniku Party i Tenma!
(Den röda skylten, där har min fasters syster sin Koreanska butik) Precis som förra helgen så regna det heladagen idag! Skummt! Ojojoj vad SPRIT det vart! Ingen karaoke dok, men det behövdes inte. NEJ, inga bilder från festen kommer upp här. Varför? För att det beslutades så.. Men lite fiskar kan jag väll posta.
Japp, torkade fiskar på PÅSE!!! Hehehe, nej dessa används istället för buljongtärningar. Så har man trokad "live" fisk och gör soppa och såser på!! För första gången på länge så åkte jag tåg.. Grejen är att jag bor mitt i Osaka, så jag behöver oftast inte åka tåg, då jag har promenad strecka till nästan alla platser som man vill besöka!! Men, en regnig dag så vart det tåg.
(Tror hon närmast tyckte det var lite små jobbigt med en utlänning och kamera!!) Mycket folk skulle hem, regnar det så regnar det! Så sent vart det inte, kom hem runt 23:00. Försökte slösa lite pengar på Yahoo Auktion, men det vart inge av det hela.. Då andra buda över.. Nej, idag är jag slut, kroppen är seg. Så det blir sova lite snabbre än vanligt!
Ennu en dag?  2008-03-29 14:08:01  Yockes
Ennu en dag i Soliga Japan. Det börjar bli riktigt trevligt väder här nu. SOL, men rycktet säger att det skall regna imorgon, så man får väll se. Sitter just nu på Caffe Solare, som ligger ca 15 min från där jag bor. Konstigt nog så har dom GRATIS IT. Vilka problem,,, anledning till att jag inte är hemma är för att slippa att vara uppkopplad. Slippa strässen med IT.. Jo, det är sträss med IT. Vet inte varför.. Men något strässar upp en,, kan det vara infromations flödet som är svart att försöka hänga med i? Noll koll.. Lördag, vad skall man hitta på sedan,, klockan är ju bara 2. Har nästan hela dagen framför mig.. Självklart finns det ju saker man borde göra.. men inte riktigt ännu! Först VILA.. SLAPPA... KOPPLA AV... iZ Radio, det roliga streama online projektet, flyter vidare,, Ganska kul, då jag nu flyttat över den musik som jag förut hadde i min laptop över till den Stream server som projektet går på.. Skall styra upp lite mer rolig musik senare.. Mer bilder? Jo, skall styra upp det där med bilder.. Det är mycket som skall syras upp, därav så tar aldrig ToDo listan slut. Men varför har man så mycket då? Well, man tar på sig för mycket.. thats it! Man lovar för mycket,, men hinner inte riktigt med då det byggs på med annat som måste byggas vidare på det hela! Konstigt liv man lever ibland! Det var bättre när man var yngre,,, mer frihet,,, på något sätt! Appropå ingenting,, På dörren till ingången till Caffe Solare står det Have A Love For Nature . Eeeeh "OKAJ" ?.. Det var ju bra att dom tycks bry sig? Skumma meddelanden dyker upp ibland!! Nej, tillbaks till njutandet av min lördag. Solen tycks gå i moln,, så man får njuta så länge det går!
Parkera skorna?  2008-03-28 12:40:01  Foto
Kan inte vara någon billig idee, 200Yen/timma.. Hmmmm, dyra skor blir det!
Japp, det blev så Anders!  2008-03-28 11:40:01  Yockes
Första och snabbaste sättet att äta. Vart som Anders besluta
First Kitchen... Japp, igår besluta jag mig innan lunch, att efter jobbet, gå hem och snabbt bara SOVA.. För att se om man kanske mår bättre.. Så efter lite chattande med Anders (Mr IIGLOO ) så beslutade han åt mig att jag skulle äta Junkfood och gå hem och sova..
Så första gången på länge vart det Junk Food. Tror sist var när jag fick det där MCJ kortet för Macdonals.. Anyway, mat hem, och det gick att somna tillslut.. Vaknade i morse runt 6:00, pigg som bara den, frågan är om jag sovit bort en del av tröttheten!? Det kvarstår att se! It feeeeels good!
SOL, Senap?  2008-03-27 09:29:01  Yockes
Vet inte riktigt vad det var, men helt plötsligt kom jag att tänka på Senap? Japp, SENAP.
Nej jag håller inte på att bli knäpp, det är ju bara lite Senap! Anyway,, Solen skiner och det är kanon väder. Tog en promenad till jobbet för att njuta.. Trodde jag, kom iväg lite senare än vanligt, så det vart lite små springande för att hinna! Men kom i tid som vanligt, så det vart en lugn morgon genom att titta ut genom kontorsfönstret.. Glömde visserligen stämpla tids kortet! Funderingarna går vidare! Livet går vidare, Det händer inte så mycket, inte så mycket som jag skulle vilja! Men vad vilja då? Dagens blogg inlägg börjar oxå spåra ut, ser jag.. Fattar inte varför! Vad är fel, vad lider jag av igentligen? Spenderar jag för mycket tid ensam? Eller vad är det!! Eller, så är det så att vissa dagar finns det inget direkt att skriva om!
<< 1 2 3 4 5 ... 7 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..