Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Rabatter  2017-02-09 09:49:00  Yockes

REA och RABATT

Nu ännu smidigare

Vi alla älskar att få rabatt på varor som normala fall är lite dyrare än vanligt.
Även alla här i Japan älskar rabatter, minst 2 gånger i veckan så skickas det ut rabatt mail till alla kunder vid de stora mat varuhus vi har här i närheten där vi bor.
Det finns även ton vis med mobil appar från alla olika varuhus och märkeskedjor som finns i detta land, ex så vi kedjan Muji (tror de även finns i vissa orter i Sverige med.) Laddar man ner deras app, så får man tillgång till vecko baserade rabatter samt att man sparar poäng som även går att användas när man köper varar för att få ner priserna. 
Så jag tror nog vi alla älskar rabatter
Jag har länge funderat på om det finns liknande tjänster i Sverige, menar, då inte appar, utan det måste ju finnas en mer originell lösning på det hela.. Fick ett tips för några dagar sedan om en ny sida som kallar sig rabattkod.club, de tycks fortfarande vara på uppbyggnad av siten då deras utbud sakta men säkert ökar. 
Deras uppbyggnad är lite intressant, då de publicerar en unik kod varje gång du besöker sidan. Allt från kläder till teknik prylar, rabatter för abonnemang med mera.. Lätt något jag skulle ta del av om jag nu bodde i Sverige. 


 

Sakta men säkert.....  2017-02-01 09:36:00  Yockes

Snart packar vi ihop för fotbolls VM

... eller har du kanske andra planer..

Varje år, är det som alla vet fotbolls VM, ett av Sveriges större evenemang då vi alla samlas framför TVn och hejar på Sveriges elit. 
Vad tror du Sverige kommer kunna prestera,, det finns ju fortfarande tid kvar att spekulera och fundera på det resultat som året har att erbjuda..

Först kommer vi bli uttagna? Kommer Rysslands bollplank ge oss de underlag vi behöver för att komma upp i eliten.

För mig som inte bor inom den Europeiska tidszonen så kommer det bli många sena nätter om nu Sverige kommer bli antagna. 
Som alla andra svenskar här i världen så håller jag redan nu tummarna att vi kommer kunna skapa de dreamteam som behövs för att bli kvalificerade att kunna vara med i nästa års fotbolls VM.


Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..