Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Gamla Stan  2016-05-20 11:38:00  Yockes

Gamla Stan!

Sist jag var I Stockholm så var vi ute och promenerade i Gamla stan med min familj, då jag inte bor i Sverige sedan 12 år tillbaks så är det alltid lite kul att se hur saker och ting utvecklats sedan sist man var där.
Gamla Stan i sig förändras ju inte så mycket då det är mycket gamla fina byggnader som knappast får ändras på.
Men något jag la märke till var utbudet av service och caféer har ändrats totalt, visserligen var det nog minst 6 år sedan jag sist var i Gamla Stan.
Så det hade poppat upp en hel del nya stilar av caféer. Like it allot.
Det är inte lätt att hitta rätt information om vad som hänt sedan man var där sist. Något som jag vart rekommenderad att göra var att köra en guidad tur. För guiderna lär ha bättre koll på saker och ting än vad jag själv har. Även fast jag är i regel Stockholmare.

Stockholm our way, är en ganska intressant tjänst jag ramla över då jag skulle kolla upp guidade turer i Stockholms område för bra priser.

http://www.stockholmourway.com

 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..