Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
En Miljon Kronor,,  2017-05-09 09:24:00  Yockes

Har jag vunnit det?

Näää, men tänk om man hade!

Då oddsen att man vinner oftast inte är de bästa så får man drömma sig fram, men hur skulle då min dröm se ut!
Det är knappast lätt att sätta sig in i den position man skulle få, för man behöver ju knappast bekymra sig över pengar de närmsta åren, om man nu inte skulle bränna allt på en gång!
Men Jag tror i alla fall att om jag skulle vinna så skulle jag lägga undan det mesta, som sagt, slippa bry sig om morgondagens mat på bordet, är ju ganska unikt.
En del skulle jag även investera så man får ett sorts cash flow som man kallar det,, man får pengarna att rulla så man vet att även fast man använder en del så kommer en viss del tillbaks automatiskt..
Men hur gör man nu om man inte vill drömma, well, man måste ju satta på något för att öka chansen att kunna vinna. Så varför inte prova spela något, en sida som jag föll över ett tag sedan som beskriver ganska bra hur ochg var man kan börja för att öka sina odds är http://betsajt.nu/. Dom ger en hel del information om hur man börjar, hur man går vidare, och även om man går för långt.

Så för dig som vill sluta drömma, try it,,

 

 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..