Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
29?  2008-02-29 13:31:01  Yockes
En extradag? Eller vad är extra? Osaka, 29 Feb Idag sol, kanon väder. just nu 16 Grader. Och det är FREDAG! Så vad skall man nu hitta på ikväll? Kanske lite Sushi? Något kul skall det f_n bli!
Dagens lunch blir i allafall lite Koreansk NABE (Gryta) ! Se om jag inte kan ränsa ur det sista som tycks sitta kvar i halsen!! I är så lyckades jag bli jätte sjuk! Ovanligt!! Så hur skall du spendera dinna extra 24 timmar? 24 timmer mer, att spendera på CRAP!
28%?  2008-02-28 13:26:01  Yockes
Japp, så mycket får jag i rabbat om jag visar mitt MCJ kort på Mcdonalds! Inte för att jag går dit varje dag, men provade det för första gången idag! Beställ nästan vad du vill och få 28% OFF på det totala priset. Fungerar i hela Japan. Då är det ju synd att man inte är något FAN av MCdonalds. Så varför just 28%? och inte 30%, eller 25%? Nej dom skall krongla till det med 28%! Det finns säkert en smart logik i det hela,, och den skall jag nog fundera ut! Japanarna är proffs på att hitta på sådana här saker!
För annars hadde dom väll inte varit så här glada när dom äter den nya Ebi burgaren!? P.S, ryktet säger att hon inte inte alls gillar dessa?!
Då börjar vi!  2008-02-28 10:27:01  Yockes
Sedan igår, så har nu ett stort uppdaterings project startat på iZ. Börjar lite lätt här med min fina blogg!
Något är annorlunda  2008-02-27 10:00:01  Tankar
Japp, gårdagens steg, är nya, och sitter kvar i huvudet. Något säger, "nu är det slut lekt.". Vad det nu skall betyda! Har redan nu börjat lägga upp ett schema för minna nästa drag. Nej, jag håller inte på att bli knäpp, utan det handlar om att något håller på att utvecklas till en ny insyn på tillvaron, livet i sig. Vi får se vad detta kommer leda till!
Tappat min linje?  2008-02-26 23:48:01  Tankar
Vad skall han mumma om nu, fundrerar du nog! Satt nyss på Mister Donuts och fundera, ligger 15min promenad hemmifrån, jo så här sent ja. Nej, jag drack bara kaffe. Men helt plötsligt insåg att jag inte kommer någon vart, eller rättare sagt inte riktigt ser frammåt. Skum kännsla, som at falla i en dröm, och helt plötsligt landa.. Som om man vaknar upp från någon sorts dröm och insåg att det bara var en dröm känsla. Jag tror jag kommit till en punkt i mitt lilla liv som är början på något nytt! Allt jag försökt göra fram tills nu, tycks bara varit slöseri på tid. Men endå en del av det resultat som jag kommit fram till idag. Något är nytt, något ses på ett nytt sätt känns det som. Kanske detta är den tröskel som jag nu de senaste åren försökt komma upp på? Jo jag vet,, låter helsjukt. Man kan ju undra vad det var i Kaffet pa Mister Donuts!! Men något är annorlunda,, Har man växtklart? Vi får se om det är samma kännsla imorgon, dags att ta en tupplur, så man orkar med morgondagen.
<< 1 2 3 4 5 ... 7 >>

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..