Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Minns ni reseböckerna!  2014-01-12 21:59:01  Yockes

Minns ni reseböckerna!

Ja, en liten guide bok som fick plats i din bakficka.!


Sedan den så kallade smart telefonen kom ut i världen så har man lätt kunnat söka information via den när man är ute och reser, tror att vi i Europa använder guide information online mer än andra i världen..!
Har själv flera gånger dragit upp mobilen när man suttit på någon flygplats, eller kommit någon stans där man inte riktigt känner sig hemma.
Men, problemet med smart telefonen är att man oftast inte har internet tillgång,, slår man på data via 3G/4G så får man räkna med en ganska FET och dyr räkning när man kommer hem… !
Jo, det har man ju också lyckats med här i livet…
Minns förr när man skulle ut och resa till nya resmål, då gick man till och med till biblioteket för att utforska sitt resmål veckor innan man for..
Något som även ofta hände var att man köpte en så kallad pocket guide bok!
Minns när jag skulle på studie resa till England, då vart det en mini pocket guide bok som användes flitigt tills sidorna fall itur.. Jo jag var ju där i 3 månaders tid, så den fick slita ordentligt.. Har för mig att det var en pocket bok från Fyris.
Så skall du ut och resa men tror att du kan klara dig med mobilen som reseguide, så bör du nog tänka om..!!
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..