Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Handla via nätet..  2014-01-13 22:00:01  Yockes

Vad köpte du sist via internet.?

vax?

När shoppa du sist via internet, och vad handlade du då, är en fråga som dök upp får någon dag sedan via en enkät.
Mitt senaste köp var vax ifrån nicebeauty. Men det var inte vilket vax som helst, utan köpte ”kids, stay away wax” till min son som nu har så pass långt hår att han kan börja styla.
En liten tuff kille är han redan, men nu skall han bli tuffare..! Plus med detta vax är att det går att använda både med vått och tort hår.. Det bästa av allt är att det är lätt att tvätta ur..!! Love it!!

Hoppas bara nu min lilla tuffa killa också gillar detta..!!

Detta var första gången jag använde mig av nicebeauty som jag tycker var riktigt bra då de var alerta på att svara på min fråga jag hade om detta vax.  Sedan så gav dom mig bra betalnings alternativ med ordentliga och pålitliga hanterings bolag. Men inte för att förglömma så var leveransen i sig riktigt snabb och smidig..!
Tog inte lång tid innan jag stod i badrummet och hjälpte mitt lilla busfrö att skapa en helt ny, grym stuk på hans hår..!!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..