Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Finna någon online?  2014-01-11 17:46:01  Yockes

Finna någon online?

Har du provat?

Dejt sajter, eller som dom kallas här I Japan, “Deaikeisito” (出会い系サイト)  har länge varit ett populärt sätt att skapa nya relationer och ny kärlek.
Som webutvecklare så har jag självklart provat på en hel del olika platformar och måste säja att det är ganska kul och intressant hur en ganska lätt koncept kan presenteras på så många olika sätt.
Det finns en hel del olika system och funktioner som gör vissa sidor lite mer pålitliga än andra!
Speciellt här I Japan, så har folk en tendens att inte våga fylla I sin verkliga identitet och det skapar en ganska stor obalans och en hel del opålitlitliga användare. Men hur märker man det? Tvyärr så finns inget bra sätt att gallra ut de använadre som inte är orginella.
Man får gå efter sitt egna sinne, och helt enkelt lita på sig själv. Men det är ju inte alltid så lätt.
Vet att I Sverige så finns det en del pålitliga sajter som även kan ge support om man känner sig osäker. Kom över datingsite.nu som har en del information om vart man kan vända sig om man vill prova på dejtingsidor.
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..