Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Glad Påsk  2016-03-26 09:57:00  Yockes

Måste ju hälsa alla en

Glad Påsk.

Inte för att vi firar det här borta, men vet att andra nära och kära firar det, så... Hoppas ni alla har en glad och trevlig dag..!

Min påsk afton som jag minns som bäst, måste vara den påsken då vi fira den i fjäll stugan min far har. Som många andra så hade vi ägg letar morgon, fast då inte med godis, utan det var en present special..

Det roliga var att de var snöstorm natten innan, och den var inte riktigt slut när vi vaknade så det blåste extremt mycket ute och kylan bet ordentligt.. Självklart så var ju mitt ägg nergrävt ute i snön, så på med overallen och snowjoggersen, sedan ut i kylan för att följa en tråd som satt fast i något... Efter några varv runt huset och runt en massa träd så försvann tråden ner i snön,, fram med spaden och grävandet..

Efter en stunds grvande fann jag en påse som snöret satt knutet till. 

Jag har fortfarande fram tills idag kvar min present från detta tillfälle.

Japp, här är det,, jag fick ett spel i påsk ägget..!!

Varje gång jag ser denna kassett så minns jag den stunden, den morgonen... Den kylan som bet, men då man var så iver att hitta sin present så fortsatte man följa linan ut i den på den djupa snön..!

Fantastiskt stund i livet, vilket minne man har..!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..