Hem    Yockes (1816)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Möten och konferenser  2016-01-20 16:49:01  Yockes

Jag har i snitt 2.5 möten om dagen varje veckan..

Hur går det ihop?

I Japan älskar man att spendera tid på att ha möten, spendera tid i konferenser.
Och nej, ett möte eller konferens genomförs inte sittande på golvet, om du nu tror det, visst finns det mötes rum med tatami mattor (Japanska mattor gjorda av strån från ris).
Det skulle aldrig funka för min del. Pallar knappt att sitt 10min på en tatami matta.
Konferenser som hålls på hotell brukar vara ganska bra, då de brukar ha en väldigt bra inredning som anpassats efter den yta och storlek som konferens rummet är i.
Målet är ju att kunna få plats med lagom mycket folk, men ändå kunna ha utrymme för att andas. Har varit med om konferens rum som varit alldeles för små, eller för dåligt planerade för den möbel utrustning de ansett skall passa.. Måste vara svårt att skapa den perfekta balansen.
Sist jag var i Stockholm på konferens så hade de konferensstolar från AZ Design, stolar man verkligen sitter bra på måste jag saga. Kan ju bara säga att jag hatar när man får ont i ändan efter 10-20min, och man är tvungen att sitta ut hela konferensen som oftast brukar vara i minst 50min innan man får en ”stå rast”.
AZ Design måste vara en av de få som verkligen fått till det hela med lätt suttna konferensstolar. Men dom har inte bara stolar, utan har ett helt utbud av konferens möbler. Hitta deras sida här www.azdesign.se.
Tips för dig som tänkt öppna upp en ny konferens anläggning..
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..