Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Framtiden  2015-10-12 12:18:01  Yockes

Framtiden

Om du kunde se din framtid, skulle du då vilja se den?


Tänk om du skulle kunna välja att se din framtid, skulle du då göra det?
Hur man än vänder på det så är det alltid ett X antal personer i världen som är oroliga över hur morgondagen kommer se ut. Självklart om man skulle veta vissa saker så kommer det ju underlätta morgondagens planering. Visste du att de försöker se din framtid varje dag på TV, kallas för Vädret som oftast är efter Nyheterna. Där försöker de se hur vädret blir imorgon genom att tyda olika källor med information som jämförs med väder historia från samma område, där med kan man förespå ungefär hur morgondagens väder bör bli.
spådom är en teknik som länge funnits. Spå sin framtid är något som är riktigt poppis för det är nog det närmsta du kan komma din framtid.
Genom att blanda in den så kallade slumpen i det hela så skapar man i regel något som ser ut som en framtid. Det intressanta är att det händer ofta att det hela faller in. Allt blir som man kommit fram till med sin spådom.
Senaste tiden har det blivit lättare att bli spådd, tack vare internet och den senaste tekniken kan man nu bli spådd live genom att besöka dina spå damer online.

Har du någon gång provat att bli spådd? Kanske spådd online,, kommentera gärna hu det var..

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..