Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Våren är här,,  2015-04-18 23:38:01  Yockes

Våren är här,,

Dags att vårstäda..

Brukar du göra det?, vår städa vill säga..
Har man ingen trädgård så städa lite på balkongen skadar nog inte?
Hade jag haft en trädgård så hade jag garanterat meckat lite med trädgård layouten för att skapa en ny känsla för varje år så man tar del av att ha en trädgård.
Har hört att zen typen av trädgårds miljöer är väldigt poppis,, att kunna skapa en miljö som gör att du kan varva ner och bara njuta av naturen på ett nytt sätt.
En viktig ingrediens i det hela konceptet som även lägger grunden i hur hela layouten blir är sten upplägg.
Marksten är något som är svårt att hitta naturligt så det har blivit en väldigt speciell men extremt viktig produkt som man köper.. Japp, tänk att behöva köpa sten?
Efter lite letande på nätet så ramla jag över en ganska intressant sida, Stenbolaget,,, som Systembolaget, fast med sten istället!!
Ganska imponerande utbud får man säga, tänk att dom kan skapa sten som blir så pass identiska att man kan sälja fler som passar ihop. Undrar hur det kan vara att jobba med sten som produkt. Svårt att sälja på vintern måste det väll ändå vara!!

http://www.stenbolaget.se/ute/marksten/

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..