Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Spå din väg fram i livet!  2015-04-10 08:14:01  Yockes

Spå din väg fram i livet!

Det är en väg en del väljer.

Att försöka spå fram sin framtid är något som under århundranden vart en metod som varit populär.
Eftersom man inte direkt kan se in i framtiden, så är det ända sättet att försöka spå sig fram och försöka hitta bevis på att saker och ting går i den riktning man tänkt sig…
Förr i tiden var man tvungen att besöka en så kallad spå dam, de betraktades oftast som udda personer efter som de påstods kunna se in i framtiden.
Dessa personer var oftast sällsynta och inte alls så lätta att hitta till.
Men med senare tid kan man nu lätt slå ett nummer och komma fram till en spå dam utan att behöva leta sig fram. Tack vare internet är det ännu lättare att hitta den spådam du söker, då det finns en hel del olika spådomar inom en hel del olika områden, så är oftast spå damerna specialiserade inom just sina områden.
spå sig i Sverige, för någon månad sedan så ramlade jag över sidan www.spådom24.se som är en av de få spådoms sidor jag sett på svenska som ger ett bra utbud.
Dom har en så kallad online status på sina rådgivare, som är något som ger ett annat förtroende för hemsidan i sig. Sidan består av en liten lätt presentation av spå damen, samt en online status som anger om personen finns att nå, eller om de är upptagna med annan kund.
Ganska intressant funktion som jag inte alls förväntade mig.

Prova du med,, vi alla undrar nog hur framtiden kan se ut..!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..