Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Hemtrevligt  2015-02-04 11:08:01  Yockes

Hemtrevligt

Hur gör man det hemtrevligt!


Jo, man anpassar sin omgivning så att den passar sina idéer om hur ett hem skall se ut.. Har du det hemtrevligt hemma? Troligtvis är ditt svar Ja.

Så hur lyckades jag få det hemtrevligt hemma!
Efter att bott utomlands nästan halva livet snart så har man en annan yv över hur man kan inreda sin lya.
Min idée av en hemtrevlig lya är att ta den varma känslan som vi svenskar är extremt duktiga på att skapa med ljus i hemmet. Ja ni vet, man skapar en varm ton genom att använda sig av ett gult ljus som ger en varm känsla både på vintern och sommaren..
Vet inte varför men japaner gillar lysrörs lampor,, Dom har dom överallt i sovrummet, vardags rummen, köket osv..  Ja ni vet de som skapar det där extrema vita ljuset,,, av de jag hört så handlar det om att bevara ögonen? Men har lärt mig med åren att det är inte bara folk här i Japan, utan det är nog hela Asien som satsar på lysrör istället för glödlampan som taklampor..
Jo, man ser mer med en lysrörs lampa än med en glödlampa,, kan inte påstå något annat, men för mig så är det knappast en hemtrevlig känsla.

Vad säger du?
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..