Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Sayonara 2014  2014-12-31 22:10:01  Yockes

Sayonara 2014

Ja ni, 2014 är över och vad har vi lärt oss ifrån detta år?

Extremt mycket måste jag nog erkänna!

Saker och ting förändras och nya vyer ses i det hela.

En sak som jag vet jag måste göra är att börja det nya året med att skrota projekt som troligen aldrig skulle kunna se ljus. Ni vet de där projekten som tar nästan all din tid men ändå aldrig blir klart.!

2014, skedde en hel del. Året började med en flytt till nytt hem i ett nytt område, med närhet till allt 20 min från Tokyos huvud smet.!

En ganska stor och bred lägenhet med vy över berget Fuji om nu vädret vill tillåta.

Inte helt fel får man säga.. Livet lever vidare i Japan.

I och med flytten så har en hel del nya saker skett, iZ Group bygger om och drar igång ett nytt koncept i början av 2015 som kommer ge alla kunder ganska unika och ge en mycket större frihet över vad de kontrakterar för…

Nytt boende, nytt utrymme..

Som alla vet så är ju inte Japan ett land där man skall bo om man vill bo i hus med ytor.. Men i och med flytten så har jag fått tillfälle att inreda ett nytt rum som jag kommer ha som arbetsrum/musik och lite gameing..

Under 2014 så kom jag i kontakt med vissa bra källor som gett mig tillgång till att få igång min lilla mini Arcade rum som är största dels ett nytt sätt för mig att kunna varva ner efter en lång arbetsdag, samt att ge mig något att mecka med förutom datorn..

Nytt boende, nytt kök,, nya ytor att kunna laga ny, rolig mat i olika format..!

Jo, 2015 skall jag satsa mer på att laga lite intressant mat hemma, och försöka så gott det går att dokumentera det hela i bloggen..

Bloggen, jo jag vet att det har varit extremt dåligt med uppdateringar i min lilla blogg. Det har varit för mycket att annat, så har inte kunna prioritera bloggen på så sett jag kunnat innan, men som sagt,, allt har börjat lägga sig lite nu,, flytten är klar, börjat komma ner i varv och börjat få ordning på allt, så nu bör det ploppa upp mer tid..

Vi får se,, vi börjar imorgon..!

Hej då, ses nästa år!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..