Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Profilinarisering, Branding m.m  2014-11-28 14:04:01  Yockes

Profilinarisering,  Branding m.m

Svenska? Kanske inte riktigt då!!

Något man ofta stöter på som egenföretagare är frågan hur man marknadsför sig på billigast och bästa sätt.!
För mig som jobbar inom IT branschen så har jag 2 kanaler jag oftast vänder mig till när jag försöker stärka företagets namn på marknaden..
IT, blir ju självklarheten att använda sig av internet, både köpa annonsplats samt att skapa smarta produkter som annat folk inom samma bransch har nytta av online.. Både kunna visa vad vi har att leverera samt vad vi kan erbjuda utöver basis..
Men hur marknads för sig IT företag utöver internet kanalen? Det är ju inte direkt bara att ringa runt för att försöka sälja via telefon. För det är ju en annan sorts omkostnad som troligen blir svår att täcka..
Just vårt företag brukar vara med en massa evenemang, ja som mässor, startup möten med mera, och vad passar inte då bättre att kunna ge kunden något han/hon har nytta av i vardagliga livet fast med vår logo på..!!


Vi har under senaste tiden tagit stor nytta av profilprodukter som oftast fungerar mycket bättre än vanliga visitkort och produktblad som oftast bara hamnar i papperskorgen..  Det kan vara allt från lätta buttons till USB minnen och smarta krokar..

Folk älskar krimskrams, speciellt om det är praktiskt samt gratis..

Hur marknadsför ni er? Eller hur skulle du marknadsföra dig om du hade företag.
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..