Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Varmlufts pistol!  2014-06-13 19:20:01  Yockes

Varmlufts pistoler!

 

När jag var liten fick jag lära mig måla, fick även lära mig skrapa färg. En teknik som jag fortfarande använder mig av!

? Va??

Japp, en teknik som jag använder när jag restaurerar arkad spel, så tar jag min varmlufts pistol och sedan värmer på färgen så jag sedan kan skrapa av så mycket färg jag kan innan jag slipar och till sist målar om trät..! Tycker det ger för min del det bästa resultatet då man får bort det översta lagret av färgen som oftast brukar vara riktigt skitig. Men det är ju inte bara färg som skrapas, kör även en hel del kontroll paneler som oftast måste bytas ut då de gått sönder under alla års användning. Genom att värma på panelen kan man skrapa av klister överlägget som de flesta spel har.Använder mig av en TRIAC S ECO som såg även finns att få tag på i Sverige.

Den har perfekt styrka samt att den blåser en jämn koncentrerad värme på det område man valt..! Då jag oftast jobbar ensam, så tycker jag att den har rätt tyngd för att man skall kunna skrapa och blåsa samtidigt..

Såg att Piltorps Varmluft AB sålt just denna modell, men dom tycks sluta sälja just denna..!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..