Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Minns ni Sonny Angel?  2014-06-28 22:00:01  Yockes

Minns ni Sonny Angel?

Var ute och leta efter något trevligt till min syster som älskar små saker. Då jag själv inte bor i samma breddgrader så blir det lätt att man letar upp någon svensk webb butik som levererar billigt och snabbt.

För några år sedan så fick min syster syn på den där lilla dock liknande figuren som kallas Sonny Angels.  Något som är extremt poppis här borta..!

Ja det finns ju över 300 stilar av denna lilla filur..!

Har tidigare köpt och skickat här bortifrån men då portot på produkterna blir så pass dyrt så får det bli svensk köpt istället..!

Små fina ting (smafinating.se), är en webb butik som jag trilla över när jag sökte på Sonny Angel. Vart genast imponerad av deras gulliga och trevliga design.

Som webb designer och utvecklare så måste detta vara en av de trevligaste sidorna jag varit på länge..! Gillar deras upplägg, som gör att det är lätt att hitta och skapar även en simpel och trovärdig webbshop. Deras färgval på hemsidan är unik i sig. Lätt imponerad måste jag säga. Det känns trevligt på något sätt att bara klicka runt på sidan.. Hoppas bara de får ihop det med sin mobila hemsida..!

Såg lite konstig ut i min mobil..

Hade dock inga som helst problem eller krångel med att skapa ett konto och lägga en order på 5 av deras Sonny Angel animals.. Det gick ganska smidigt, men dock så hamnade deras mail i min spam korg.. Så dom bör kanske ta en titt på sina ip för sin mailserver.

Men, men, enligt min syster som vart extremt glad över sitt lilla paket, så kom grejerna fram snabbt och välinpackat.

Hoppas nu bara att de kommer vidare i sitt utvecklande och utöka åtminstone sitt utbud på Sonny Angel.

Keep it up!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..