Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Phuket!  2013-08-03 16:07:01  Yockes

Thailand…


Ett land jag besök många gånger, inte lika många gånger som Japan, men en hel del gånger är Thailand ett av de länder jag besöker då det både ligger närmare Japan än exempelvis Sverige, samt att de priser dom har där borta är unika gör så man lever som ett litet lyx liv, äter gott och kan njuta av det Thailändska landet där allt kan hända..!!
Så vad brukar jag göra,, jo jag har det faktiskt så bra ställt det att jag har tillgång till ett hus som ligger 3 timmars bilfärd från Bangkoks internationella flygplats..
Händer ofta att man bara tar sig till huset och njuter av livet.. för där finns allt..  Bode sol och bad,, god mat, och natt liv…!! Vad man nu är ute efter…
Tror att 7 av 10 gånger jag varit där börjar semestern där och slutar även där då jag får ut de jag är ute efter av minna resor..!


Men detta betyder ju då inte att Thailand bara är detta, det finns en hel del magiska platser som jag också besökt ex Ko Yao Noi, Randa ön, Phuket,  Langkawi, med mera… En av de ställen som lyst ut lite extra måste nog vara Phuket.. härliga bad och hotell på Phuket.
Alltså den platsen är verkligen något unikt och betraktat som ett litet party ställe får man nog ranka det som..!
Om vädret tillåter så kan man leva gott på Phuket.. och tur har man då att huset man har tillgång tlll ligger inte så långt ifrån ön, så det är nästan så att man kan ta Tuk Tuk dit..!!
Thailand är ett land som ligger varmt om hjärtat, och det kommer de göra så länge jag lever,, även om huset kanske skulle säljas eller något så kommer jag ändå tillbringa minna lediga stunder I Thailand.. det är en sak som är säker..!!
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..