Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Spanien.  2013-09-21 10:01:01  Yockes

Spanien.

Det var knappast igår man var där..


Min syster flydde nyss ifrån Spanien efter att ha bott där drygt ett år.. Det låter som om det var en fantastisk plats,, så måste ju säga att jag är lite avundsjuk.. Ok, kanske låter dumt då man själv bor och har bott i Japan nu snart 10 år.. Men hur som helst.!!

Spanien är för mig en ganska viktig plats, då pratar jag både om fastlandet och Mallorca som jag som liten besökt en himla massa gånger… Alltså vet inte hur många gånger det handlar om… Vi var ofta i Spanien när jag var liten, tror vi var där nästan varje sommar,, På den tiden var det billigt,, det var då dom fortfarande använde Lire som valuta… osv.. Det var tider det…

Miss väldigt väl en koloni som min mors kompisar hade typ som sommar hus,,, det var ett radhus,, men oj så kul område det var,,, Då min mors kompis även hade en son i min ålder så hade vi extremt kul. I denna koloni som i regel bestod av ett flertal radhus samt en allmän pool där vi även hade en skum bar där jag och min kompis ofta sprang in för att spela arkadspel… Vilket område,,,!!
Det var inte riktigt där men en vatten lekpark som låg 10min med bil från denna koloni som jag vart introducerad till arkadspelet double dragon som än i dag är för mig ett spel som står mig varmt till hjärtat.!!

Kolonin ligger ganska nära Madrid, där vi även tillbringade flera eftermiddagar och kvällar… Madrid är ett ställe där det mesta finns,, både inom bra restauranger samt intressant nattliv… Inte för att jag på den tiden var ute,, eller fick vara ute på nätterna för att leka,, men för oss yngre var ett område där man tillbringade många timmar i arkaden, eller på nattmarknaderna där man köpte en massa skumma elektroniska prylar som oftast gick sönder efter någon dag eller två..!! En av de roligare arkad hallarna som jag minns väldigt väl, var ett ställe som låg mitt emot hotell Ritz, som är ett lyxigt hotell i Madrid. De hade en unik uppsättning spel, där jag och min kompis spendera en hel del timmar, medans föräldrarna satt i baren..!!

Det var tider det,,,
Snart är det kanske min tur,,, att sitta i baren vill säga…!!
 

Minns ni denna?

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..