Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Hotell Rival!  2013-07-26 13:31:01  Yockes

Hotell i Stockholm

Var brukar du bo?


När jag skall besöka Stockholm så händer det ofta att jag stannar på hotell rival, som ligger vid Mariatorget.
Gillar miljön och trivs väldigt bra med den gäst vänlighet de har att erbjuda.
Måste säga att för att vara uppväxt i Stockholm, men ändå behöva bo på hotell när man göra sitt Sverige besök, så får man uppleva Svenskarnas turist vänlighet.
Ja, efter som jag bara är i Sverige någon gång vart 3 år eller liknande., så förändras ju saker och ting, därmed händer det att man agerar turist när man är ute på gatorna..!
Så varför just Hotell Rival, jo, jag är uppväxt på Söder, så promenads avstånd till Slussen är en viktig grej, ja nu behöver man ju inte promenera till Slussen för att ta tuben, utan det räcker ju med Mariatorget station..
Är lite osäker, men det ryktas om att hotell rival har extremt bra frukost, för min del så tycker jag dom är bra, då de har riktiga måltider,, men det tycks bloggas en del om deras brunch, som skall vara något extra..!


Rival? Jo, det är en gammal biograf. Inte för att den var något speciellt så där, men minns som liten blivit med dragen dit för att se någon fil.
Älskade film på biograf, gör jag ju visserligen idag med det är tyvärr sällan man går på bio.. Speciellt här i Japan där priserna är totalt ur flipprade, men det betyder ju inte att jag inte ser på film.
Rival används även som teater scen och har även sätt att vissa föreläsare, föredrag som hållits i de lokalerna..!

Bio, Hotell, föreläsnings lokaler? Japp, allt i ett,, med super frukost….
Kan det bli bättre?

Nej

Tror jag knappast,, så är du på besök i Stockholms trakterna och behöver ta in på hotell, så tycker jag du skall prova på Hotell Rival,, Mariatorget, Stockholm..!
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..