Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Hur hittar folk din blogg?  2012-08-28 13:08:01  Yockes

Vet du vad SEO är?

Nja,, hört talas om det hela men har inte så stor koll..Ja, hur hittar folk på nätet egentligen? Det är något som det flesta bloggare har svårt med i början, det gäller att komma ut, och börja synas på olika platser..
Den största och mest resultat givande metoden är att komma med i det så kallade sökmotor indexering som ex google och alla andra sök tjänster använder sig av. Men hur lyckas man att komma med i det?
Internet är en svår men intressant plats när det gäller ett sprida sin information.
Det finns en hel del regler som man bör följa när man bygger sin blogg, hemsida eller utvecklar någon sorts tjänst på nätet..

På Svenska kallar man det sök optimering, och är i regel de sätt man bör följa för bäst resultat.. Sök optimering består av olika inställningar kan man kanske se det som. Det handlar både om hur man lägger upp sidan innehåll, hur man använder sig av grundläggande HTML taggar samt hur man ställer in sök ord (nyckel ord) med annat..

Så hur lyckas man?
Yocke Online är en sida som sedan länge har en ganska hög trafik när det gäller sök ord som Japan, Bo i Japan, livet i Osaka, Tokyo, jobba utomlands, Japanska, Manga, Anime… m.m..
Så hur lyckas jag? Som alla andra så tar det tid att komma igång, tar tid att lära sig hur man skall tänka för att skapa ett bra resultat..
Hur lärde jag mig? Jo, man söker och försöker inse sambandet med det resultat man får upp beroende på vilket/vilka sökord man angav…

Tips på bra sidor som ger större inblickar på hur det fungerar och hur man bör tänka, kan inte bli lättare än, Hittaminsida.se. En väldigt bra och sammanfattad sida med allt i allo!!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..