Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Samman fattning!!  2012-01-06 21:00:01  Yockes

Man kan säga att året börjar i panik.

Men endå i lugn?

Svart att förklara detta, men när jag kom tillbaks till Osaka, så fick jag reda på att företaget jag jobbat för i 5 år konkat, eller man kan säga att ansvarige stack?!?!?!

Hur som helst, så är det så här att under förra året så fixade jag ett nytt jobb, som vart klart innan jag for till Sverige i december förra året, så allt är som TUR i OTUREN feelingen...!!

Så vad händer?

Japp, nu när jag fått klart för mig att det gamla företaget inte existerar och den gamla chefen inte svarar i Telefon,, så kan man säga att det dras ett streck över detta...!!

Nu gäller det att snabbt flytta och börja det nya jobbet så inga större ekonomiska problem börjar, för det har man ju knappast lust med...!!

Så nu på måndag åker jag till Tokyo,,, JAPP Tokyo för att leta boende och göra ett snabb besök på det nya företaget för att verkligen visa min motivering samt visa fram förtterna så inget går fel..!!

Tokyo... var ligger det???!!

 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..