Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
LAST DAY  2008-03-31 22:58:01  Yockes
Jaha, redan APRIL! Var inte länge sedan man vigde in det nya året! Kändes det som! I går var jag på Koreansk Yakiniku Party i Tenma!
(Den röda skylten, där har min fasters syster sin Koreanska butik) Precis som förra helgen så regna det heladagen idag! Skummt! Ojojoj vad SPRIT det vart! Ingen karaoke dok, men det behövdes inte. NEJ, inga bilder från festen kommer upp här. Varför? För att det beslutades så.. Men lite fiskar kan jag väll posta.
Japp, torkade fiskar på PÅSE!!! Hehehe, nej dessa används istället för buljongtärningar. Så har man trokad "live" fisk och gör soppa och såser på!! För första gången på länge så åkte jag tåg.. Grejen är att jag bor mitt i Osaka, så jag behöver oftast inte åka tåg, då jag har promenad strecka till nästan alla platser som man vill besöka!! Men, en regnig dag så vart det tåg.
(Tror hon närmast tyckte det var lite små jobbigt med en utlänning och kamera!!) Mycket folk skulle hem, regnar det så regnar det! Så sent vart det inte, kom hem runt 23:00. Försökte slösa lite pengar på Yahoo Auktion, men det vart inge av det hela.. Då andra buda över.. Nej, idag är jag slut, kroppen är seg. Så det blir sova lite snabbre än vanligt!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..