Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tappat min linje?  2008-02-26 23:48:01  Tankar
Vad skall han mumma om nu, fundrerar du nog! Satt nyss på Mister Donuts och fundera, ligger 15min promenad hemmifrån, jo så här sent ja. Nej, jag drack bara kaffe. Men helt plötsligt insåg att jag inte kommer någon vart, eller rättare sagt inte riktigt ser frammåt. Skum kännsla, som at falla i en dröm, och helt plötsligt landa.. Som om man vaknar upp från någon sorts dröm och insåg att det bara var en dröm känsla. Jag tror jag kommit till en punkt i mitt lilla liv som är början på något nytt! Allt jag försökt göra fram tills nu, tycks bara varit slöseri på tid. Men endå en del av det resultat som jag kommit fram till idag. Något är nytt, något ses på ett nytt sätt känns det som. Kanske detta är den tröskel som jag nu de senaste åren försökt komma upp på? Jo jag vet,, låter helsjukt. Man kan ju undra vad det var i Kaffet pa Mister Donuts!! Men något är annorlunda,, Har man växtklart? Vi får se om det är samma kännsla imorgon, dags att ta en tupplur, så man orkar med morgondagen.
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan
ジオターゲティング

Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..