I Japan är det vanligt att man har en flaska på sin favorit bar, i detta fall är det Croee s chef som har en flaska på en bar som ligger mitt i Ginza... Självklart har vi lov att dricka ur den, när vi besöker,,, men att vi skulle tömma den var inte planerat...!!
Det är en ganska stor flaska, som du ser,, Tror det var runt en liter kvar när vi kom, och den försvan på 4 pers... Visserliggen satt vi in på småtimmarna men endå....!!!
Hoppy, ett ganska poppulärt fenomen här i Japan, men det är inte förrens nu jag vågat prova på det...
Så vad är det??
Det går ut på att man tar Japansk Sake, eller Shochu som det kallas och blandar med en blandning som kallas hoppy...
Hoppy är som misslyckad öl, fast utan bubblor, och utan alkohol,
När det två blandas så skapas det som lite skum, och det hela ser ut som öl, fast med is i...
När man druckigt upp ur glaset så ber man om påfyllning av spriten, så det blir någon effekt av det hela...
Betyg!?
-5... av 5... MINUS FEM,,,,
Så illa,,,,,, men men,, provar man inte så vet man ju inte...!!