Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Peko!  2008-10-05 22:10:01  Japan
Hehehe,, Japp

PEKO!

Så hette restaurangen som jag var på med Maki! Hel festligt ställe som baserar sin mat på Asiatiska råvaror. Typ mix av, Thai, Malaysia, Indisk, osv. STARKT som in i helvete,, Aja det var ganska mörkt där, inga bra bilder alls,,,, men garanterat en plats jag kommer besöka igen!
Öppet kök,, festligt staff, som vinka adjö och skrek, något, när man kom (Tror det var thailänska,, sawadiee eller något,,). och "Arigatou gozaimashita, sayonara" När man gick,, Nej, det vart ingen Singa,, men ÖL vart det,,!
Öl är väldigt bra för att sänka styrkan på det mesta.. Vi käkade en STARK som FAN soppa.. Sa det vart inte bara ett glas, utan några öl till den soppan.. hehe..
Var inne på AM-PM, för att shoppa mjölk.. när helt plötsligt denna dök upp framför mig!

VA?

Är det min Svenska som är helt mongo,, men står det inte KIN-TÖRE? Vad menar ni nu med detta.. Enligt den lilla svenska flaggan så är detta Svenskt? eeeeeeeeeeeeee? Okay? Eftersom vi odlar apelsiner i "Sverige",,, så är ju detta garanterat 100% Svenskt?? Tror ni vi här i Japan går på allt här i livet, för att IKEA och H&M blommar? Nää nu får ni lägga ner,, Detta är ju pinsamt.. Vad skall jag svara, när dom kommer och frågar mig,,, "Kin-Töre,, är det något ni dricker ofta i Sverige,,?" eeeeeeeeeeeeeeeehhh,, WHAT?

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..