Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Kroppen är unik!  2008-09-21 17:47:01  Yockes
Sägs det,, men varför lyckas då inte min kropp ställa om sig och lugna ner sig lite? Nej, iväg och simma lite kanske? Måste få tankarna på något annat.. Det ÖSER ner ute just nu,, Så kul så!!
Allt som var så bra igår.. Hur kan det komma sig då att man inte får SOVA ut? Vaknade runt 6:00... Försökte somna, om,,, men det var OMÖJLIGT!! Gick upp, och såg att det var mulet... Jaha,, var allt en DRÖMDAG igår? Eller är det minna störda stress nerver som vill få igång mig igen? Jajaja,, Kollar väll mailen då!! Skulle jag inte GJORT.. "Det man inte vet, tar man ingen skada av!" Vilka var det nu,,, JUST D! hette dom va?? JOHAN?? Nej, tillbaks till sängen,, På med TV.. se om det finns något man kanske kan trötta ner sig på och kanske somna om någon timma!!! Kom igen nu, sweetdreams!!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..