Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Server CRASH!  2008-05-23 05:37:01  Yockes

KAAABOOOOOM

skulle man nästan kunna säga, men inte riktigt.
Det är iZ4 (aka home4), eller som burken heter, TrusP4 som strular. Den vill inte riktigt leka längre, eller vill den? Efter mycket skruvande så fick jag upp den 10KG rack serven till lägenheten.
5 timmars forskning, och prövning så helt plötsligt så ville den igen? Det är ena nätverkskortet som håller på att spåra ur då den blir varm, och gör så att hela serven fryser.,, (Japp, för det är KALLT!, yeah right. ) Nej, den fastnar, och vägrar komma igång.. Vilket LIV man lever,, en SERVER som styr ett LIV. Eller bestämmer om man skall sova eller inte..Meckar servrar mitt i NATTEN är ingen höjdare, men det är ju så alla skall bli glada? Vilka alla? Alla glada kunder som gillar E-mail. Nej, det blir nog en tripp till Nihonbashi nu på lördag, om jag inte kan hitta reservdelarna här i Umeda... Meck, meck.!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..