Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Japan söker utlänningar!  2008-05-20 09:30:01  Yockes
Japp, nu har du ett bra tillfälle om du tänkt åka till Japan för att jobba eller studera. Japanska regeringen har beslutat att släppa in mer utlänningar då Japan håller på att gå in i en Ekonomisk kris.. Samma problem som vi kommer få i Sverige innom några år, är ju pansions problemet. Det föds för lite nya barn, och det blir för många som blir gamla samtidigt. I Japan så har nu samma problem börjat inses, och närmar sig med dramatiska steg. Om dom inte höjer skatten snart. så kommer det Japanska "Nen Kin" (Pansions) systemet falla samman.
Så för oss utlänningar och de företagen som vill sprida sig mer internationellt, så kommer de blommande tider då imigrationsverket i Japan nu lättar på locket, och gör det lättar för folk att kunna få visum, arbetsvisum. m.m.. Betyder även att vi som bor här kommer nästa gång få längre Visum, då vi just nu bara har 1 års visum. Reglerna ändras men Japanskan är fortfarande svår.. MEN. För Japan, är det guld att få fler som arbetar, men för oss som jobbar kommer nog aldrig kunna se dessa pansions pengar som betalas till den Japanska Staten, om man nu inte vill leva hela sitt liv här!! PLUS och MINUS i samma pol, borde skapa en balans, men det blir nog svart!!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..