Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tamago yaki!  2008-04-08 23:54:01  Mat
Glömde nästan,, japp, har en massa ÄGG i kylen, så det vart tamagoyaki som dagensmiddag,, Yo, Tamago och Tamagochis "Tamago", är samma sak som ÄGG. Så det var rätt tänkt av dig,,, Tamagoyaki, ÄGG, Mirin (Japansk matlagnings vin/sirap), Ajinomoto (Fisksmakande sallt), lite vatten och soya,, Blanda runt, och stek som man steker omelett.. Finito,, serveras med ris, och lite miso soppa!! Gott? Hmmmm, well, omelett på japanskt vis!
8 days later!  2008-04-08 23:32:01  Yockes
Hela 8 dagar har redan försvunnit. Försvunnit o försvunnit,, 8 dagar har gått sedan April började.. Tiden går fort,,, beror det på att det är skall vara kul?? Tiden går snabbt även om man tycker det är kul eller inte,, eller var det,, "Tiden går fort när man har trevligt?" Kanske det var,,, hur man än vänder på det, så är det väll inte mer trevligt än vanligt! Japp i natt är Frun hos Fastern vår,, så allt är som vanligt? Vet inte riktigt hur man skall förklara,, men något stämmer inte i tanke barnorna,, Självklart är det kul att hon är här.. men innerst inne vet man att snart drar hon igen och då är men i sitt egna igen?! Hmmmmm, Maybe toooo much alone time! Hur som hälst,, postar lite tråkiga byggnads bilder, då jag konstigt nog åt lunch snabbt som bara den, och sedan tog en promenad...
Jo, det stämmer, en byggnad ja!! Kul va?
Och så lite Japan feeling igen!! F=n måste lära mig ta kort på rätt sätt.. Nej, var nyss och simma, så orkar inte mer idag!

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..