Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Webben är din  2016-02-06 22:32:01  Yockes

Webben är din

..och min.....!


Efter många år med att jobbat på webben har man lärt sig att hålla öron och ögon öppna på vad alla andra gör. Det är alltid bra att ha någorlunda koll på hur webbmarknaden utvecklas. Men hur man än vänder på det så är det omöjligt vara med över allt.
Så hur skall man hinna med, nätet utvecklas i en riktigt snabb framfart och för att få koll på ett och annat så går bara mer och mer tid åt att undersöka, eller ”surfa” helt enkelt efter information.
Men om man tänker efter ordentligt så är ju även detta svar på hur svårt det är att få upp sin egen information. Menar, ju mer som utvecklas, och desto fler som gör det så ökar flödet i en så pass takt att i regel ingen kan hänga med ordentligt. Ta denna tanke och tänk hur du då själv skall kunna få ut din information, eller dina kunders information.
Det svenska Sunbird är nog ett av de få företag som insett detta, då dom insett hur snabbt personer egentligen ger upp när det besöker en hemsida..
Om jag, som många andra söker på något i en sökmotor, så brukar man i regel bara bläddra igenom de översta sidorna som brukar hamna i resultatet då man sökt. Precis som en stor ordbok, man söker igenom tills man hittar det man tänk på. Fast i detta fall så är oftast bläddrandet att man besöker sidan som listats, när man insett att det inte riktigt stämmer, så går man tillbaks och går in på nästa sida som dök upp..
Sunbird är med i spelet och känner till hur marknaden agerar mot en hemsida, dom vet och känner till hur svår internet marknaden har blivit.

Så har du tänk skapa en hemsida eller behöver hjälp med att marknads föra dig så,, ta en koll på detta, https://sunbird.se/hemsida
 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..