Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Minns du bingolotto?  2013-07-12 21:39:01  Yockes

Minns du bingolotto!

Inte jag heller, men det finns vissa saker som aldrig går bort..

Jag förknippar konstigt nog bingolotto med dillchips,, nej jag skojar inte,,,
Men det är så här, vi spela aldrig bingolotto hemma det förekom någon gång då och då med min Mormor och Morfar, det handlade oftast om när man var på besök på landet, Minns inte riktigt var det låg men, man behövde åka båt ut till en ö i Stockholms skärgård där de hyrde en övervåning på ett ganska stort hus…
Hur som helst,,  det hände att det vart Bingolotto kväll med Leif Loket Olsson, dill chips och en spännande stund framför TV..
Hur gammal kan jag varit.. vet jag inte,, men gammal var jag inte,,,
Även om bingo är ett så pass lätt spel, så var det sällan man fick chansen att vinna.. Hände ofta att rätt siffror kom upp, men slutade alltid med NIT!!.
Men det spelade ju inte så mycket roll, för grejen med det hela var att vi alla var tillsammans och gjorde en gemensam sak framför TV… det är de minnen jag har kvar från min mors far och mor.

 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..