Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Tarot kortlekar  2013-06-07 12:57:01  Yockes

Tarot


Det har varit mycket på Japansk TV om andar och ”den andra sidan” snack.
Alltså folk som anser sig kunna kommunicera med dom som gått bort.. Medium som det kallas. På vissa sätt är det ju bra då de som bor i ett så kallat ”hunted house” kan få hjälp med att kommunicera med dom som finns kvar i huset, kanske till och med få hjälp att komma till rätsida om varför dessa andar finns kvar i huset..
För min del tycker jag att detta är intressant, inte spöklikt, men om det verkligen är sant, så är detta väldigt intressant att kanske kunna..
Inte för att jag själv skulle vilja bli som ungen i Six Sense filmen som verkligen ser och kan prata med folk i den andra världen som fortfarande finns kvar i vår värld.
Läste något på aftonbladets hemsida om en ny boom i Sverige kanske man skall kalla det..
Tarot,, kanske du har hör talas om?
Tarot är en speciell kortlek som används för att utföra spådomskonst.
Det är igen som riktigt vet när denna typ av kortleks spådom skall ha börjat, men man skall ha funnit spår i Italien som anses vara från 1400 talet. Så detta är en riktigt gammal tradition.

I lätta drag så handlar det om att man läser korten i den ordning som dom dras ur leken. Alla kort har olika in bördan så beroende på vilket kort som kommer fram så skapas en helt ny betydelse,,  Man kan se det som att slumpen beslutar det hela..!

Så varför har man nu detta? Jo det anses kunna svara på frågor som man själv söker svar på.. Det kan både handla om beslut eller framtidsplaner..
Eller kanske ge svar på saker och ting som har med den andra världen att göra..!!
 
Läs mer om Tarot

Intressant är det, man lär sig något nytt varje dag..!


 

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..