Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   

Jag och minna lampor..!

eller du kanske använder ljus?

Nu, när man skaffat en ordentlig digital kamera, samt en ordentlig video kamera så börjar man lägga märke till små saker som ljus och ljud.
Beroende på hur vad för mic man har så ger det en annan atmosfär, medan ljuset skapar något unikt…
Jag har under de senaste dagarna filmat i olika miljöer, både på jobbet och lite hemma, och märker direkt skillnaden på kvalitén i de olika miljöerna då de har olika sorters ljus,, På kontoret så har man ju ofta de vanliga, tråkiga lysrör varianterna som ger visserligen ett ganska vitt ljus, men som ibland kan reflekteras som lite tråkigt… Hemma där emot så har jag experimenterat både med mina strålkastare som är de lampor som jag gillar bäst…!
Har både varianter i taket som ger en skön stämning och liten varm känsla,, samt att jag har mindre små lampor. Genom att rikta och ställa in allt på rätt sätt, får man en väldigt mild ton i filmandet som jag verkligen gillar…!

Så för min del är ljus en viktig del av bilden, har provat försöka fin lira med ljus och färg i Final Cut pro, men det blir aldrig samma sak,, det är en sak som är säker..!

Resultatet kommer senare här på yocke.se!!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..