Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Lite fest?  2012-06-21 22:28:01  Yockes

Jo, det vart en LÅÅÅÅNG kväll!

Men så går det om man blir iväg dragen till...

Ja vart var det vi gick?? minns inte men,,,

Men några skumma bilder blev det!!

Anyway,,

Det började med att högsta chefen villa ta en öl med mig och vår designer på jobbet...!

Lite jobb snack, sedan flytta vi oss till ett ganska poppis mat hak... Där helt plötsligt en hel del annat folk dök upp.

Kvällen gick vidare och runt 10 tiden börja folk trappa av,, så jag begav mig hemmot,, Åkte med en kollega som fick för sig att vi skulle ta en sängfösare vid baren som ligger vid stationen..

Efter några sängfösare så vart det riktigt sent,, sa hej, och begav mig hemmåt, då jag insåg att minna nycklar ligger ju kvar på kontoret.... What the FUCK!

Meningen var ju att eter maten skulle jag och en annan kollega springa förbi kontoret för att hämta väskan och i mitt fall min gym väska där nycklarna låg..

Fick tag på min nattfösar kollega som var påväg från mitt område,,

Vi satte oss på en taxi och begav oss mot jobbet, men efter som minna nycklar ligger ju på kontoret, och min kollega inte har egna nycklar till våning 8 där jag befinner mig, så ringde han till sin kollega som tydligen var kar ute med chefen i närheten av kontoret...!

Dom satt och körde nattfösare på en helt annan bar,, så vi satt oss där och tog det lungt,, alla skulle ju hem och förbi kontoret någon gång,,,

Då inser han,, att han bara har nycklar till våning 9,,,, SHIT!!

Så efter lite funderande så gick vi vidare,,,, till en annan bar,, där vi satt in mot små timmarna innan vi kom fram till att köra en "Manga Kissatten", det är som ett kafe där man kan läsa Manga, där hyr man ett eget bås som man i mitt fall "Kan sova lite i"....

Så snabbt dit,,, fick sova 2 timmar innan det var dags att packa ihop, och köra en snabbis mot kontoret, där nycklarna var... !

Hem, duscha, byta kläder, sedan tillbaks och vara med morgon mötet...

Var man inte lite seg nu...!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..