Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Brist på saker att skriva om!  2011-09-09 10:58:01  Tankar

Minnes lucka, eller helt enkelt bara torrboll?

Va? Torrboll?

Vad man än hittar på om dagarna så händer det något nytt, även om man inte tänker på det, så är det sant.. Det händer konstigt nog ofta att man satter sig ner och skall skriva lite, och man kommer ingen vart!!

Det är ju hur konstigt som helst, kan man tycka, eftersom man knappast har en normal vardag, alltså menar min vardag är hur jag än vänder på den unik för min del, även fast jag kan känna att,, "nej inte nu igen"..

Jo, jag vet,, fattar inte heller vad jag vill mena, men tänk så här,, Även fast jag själv inte känner att det inte varit en unik dag, så har det ändå var det... Även fast det inte finns något för stunden som skall berättas om, så finns det i regel TON med saker man borde kanske skriva om..

Problemet med bloggande, är att det blir som en öppen dagbok, andra läser, och det blir lite showbiz över det hela då man helt plötsligt skriver till en publik,, Att ha från 60-80 pers dagligen som besöker och "vetefan vad dom gör" men ser (förhoppningsvis läser) saker och ting...

Man kanske skulle sluta blogga?

" - Nu mummlar han igen!?"

Fast,, om man ser bloggen som min livs resas dagbok, så är det ju dumt att sluta!? Eller hur fungerar det?

Som den tomma parkeringen i toppen, ibland är det tomt... Men lika så kan det vara fullt.. Vissa dagar är mer tomma än andra, så det gäller att passa på och skriva av sig när det blir fullt i huvudet..!

" - nu spåra det ut igen,, gå och lägg dig!!"

Låter som en bra idee! Den köper jag,,,

God natt..!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..