Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
Bil  2011-04-11 17:03:01  Yockes

Kan man ha bil I Japan.

En ganska bra fråga.

0


Ett land med så har mycket folk, kan man verkligen ha en bil här?
Går, går ju, men billigt är det inte..
0
Japan är nog ett av de dyraste länderna att äga en bil. Har jag en bil? Nej, jag har ingen bil inte.. För det första finns det inga platser att parkera bilen på i mitt område eller i husets parkerings utrymme.. Om det tar 1 år att få parkerings utrymme för EN cykel, kan man ju tänka sig hur lång tid tar det för en bil???
Men bilar finns det ju, många äger bilar, och en bil underlättar ju väldigt mycket.

0


Så hur tar Japanerna hand om sina bilar? Tack vare internet så använder många internet för att finna biltillbehör och annat nödvändigt för sina bilar. Dom som inte är så insatta i bil mekande, behöver dock åka en bra bit för att hitta en bra mekaniker! Sedan så kostar det ju en bra slant för att anlita en mekaniker.
Men hur ser det då ut i Sverige? Internet har ju gjort så det är extremt lätt att finna information för hur man tar hand om sin bil, går igenom bilden själv, miljö tänkande och en massa mer.. Det ända som är svårt är att finna bra informativa sidor som är pålitliga.. En sida som jag ramlade över sist jag var ute efter information till fruns bil, var Billiga Biltillbehör. Tycker det är en väldigt intressant sida, som ger snabba tips och lägger upp en helt ny bild på hur man kan ta tillvara på sin bil genom att hitta rätt på internet.

0

Ett tips!

Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..