Hem    Yockes (1817)   Tankar (120)   Japan (171)   Arkad (18)   Foto (45)   Koreanska (29)   Mat (183)   DJ Yukke-kun (27)   
REGN!  2009-02-23 16:15:01  Tankar
Dags att börja .. Okay kanske inte riktigt! Nää men det har blivit dags att skriva av sig! Livet går vidare som svensk i Osaka.. Oavsett hur kallt det än är, så fortsätter allt sakta men säkert framemot det mål som bör komma inom kort! Japp, nu är jag så där kryptisk igen!! Inte så himla lätt att tyda!! Men så länge det låter bra så är det "nog" bra! Har funderat mycket men det konstiga är att jag har börjat få svart att inse vart jag är.. Tror detta är ÅLDER baserat! Osäker på det men,,, Hur som helst, menar att när jag som nu sitter och funderar på förra veckan, så känns det nästan som om jag sitter och spånar och försöker komma ihåg en dröm!? Jo jag vet, dagarna går, och jag lyckas inte åstadkomma så mycket som jag brukar,,, eller så är det så att jag kanske lägger kraften på fel saker?? Jo jag vet,,, skumt är det! Man blir nästan förbannad på sig själv. Tror även jag har fått lite svårt att sova p.g av detta.. Jo jag vet,,, det är inte bra,, måste lära mig att ta hand om mig själv lite bättre!! Men om man tänker efter,, så finns det en anledning till,, Senaste tiden har jag funderat på varför "inte jag" stuket. Ja, ja menar ibland tittar man på folk som kommit här och var i livet.. Visserligen är jag på god väg. har ju fan lyckats avklara 4år i Japan.. Lärt mig lite Japanska,,, så det är ett stort steg, och förhoppnings vis vara ett bra verktyg i min lilla framtid.. Men endå.. Hur lyckades jag med det? Jo, jag satsade!! Men det börjar bli dags att hitta något som man kan använda detta verktyg mot, och kanske komma upp sig här i världen.. Jo, jag vet,, jag är kryptisk igen, Men det handlar om att komma ner på Jorden,, kämpa lite och skapa den där perfekta situation som alla vill vara i... Då man inte direkt har några bekymmer,,, inget att bry sig om,,, bara vara, leva och njuta.. Ne, fattar inte heller vad jag babblar om,, men från i och med idag så är det andra bullar som gäller!! NU JÄVLAR!!! Säger jag bara,,, skall det fram resultat!!! Men först lite kaffe paus!
Kommentarer är bortkopplat

Yocke Online?

En svensks liv, boendes och arbetande i Osaka Tokyo, Japan
Hur bra tror ni det går.. ?


Kan han Japanska? Han är ju kvar, så det måste han ju kunna..
Skriver om sin vardag, plus lite mer,, funderingar och tankar som man kan få som Svensk i denna upp och ner vända kultur...

Sök


Senaste DJ Mixen


Yocke Online! MailListan








Yocke Online 2007-2016 V.9.0
En del av någons liv, det vill man ju inte kopiera..

日本語版ありません。Använder iZ Blog och iZ Counter..